Over ijsthee

Wie

Hallo, ik ben Thomas Meijer

Hallo, ik ben Thomas Meijer. De grafisch ontwerper achter ijsthee. Ik focus mij op startende ondernemers die hun bedrijf willen verbeteren. Als je er van houdt om dingen op een creatieve manier aan te pakken, zal je je hier al snel thuis voelen.

Na het afronden van een grafische studie en zelfs nog een tijdje aan de kunstacademie te hebben gestudeerd heb ik besloten voor mijzelf te beginnen. Als startende ondernemer probeer ik mijn ervaringen te delen met andere startende ondernemers. Op deze manier probeer ik een netwerk te creëren waar we allemaal van kunnen leren.

Dit heeft geleid tot ijsthee, de nickname die ik al meer dan 5 jaar bij mij draag en de thuisbasis is voor alles wat ik doe als creatief. Nieuwsgierig waar de naam ijsthee vandaan komt? Neem eens contact op en ik leg het graag haarfijn uit.

Als liefhebber van alles creatief met een gedreven passie voor grafisch ontwerp ben ik gefascineerd door de wereld van vormen, kleuren en typografie. De magische combi van deze drie in de handen van de juiste persoon kan tot prachtige dingen leiden.

Daarom is mijn streven ook om de wereld een beetje mooier te maken. Naast grafisch ontwerp besteed ik ook graag mijn tijd met het fotograferen op Instagram.

Nieuwsgierig naar wat ik voor jou kan betekenen, of wil je gewoon eens gezellig babbelen? Kom dan eens hoi zeggen op Twitter, of stuur een mailtje.

Thomas Meijer

Social Media