Rethinking Economics NL

Rethinking Economics NL

Klantopdracht: Ontwikkel een nieuwe huisstijl voor dit nieuwe netwerk

Rethinking Economics NL is een netwerk van studenten, academici en gepassioneerde denkers, die samenkomen om het economisch denken te diversifiëren en vernieuwen.

Ze streven naar diversiteit in het economisch denken en betrekken daarbij studenten en wetenschappers van diverse academische achtergronden. Ze zijn open-minded en respectvol tegenover andere uitgangspunten, bescheiden vanuit het besef dat niemand de waarheid in pacht heeft.

Hun doel is om verandering in economische curricula te ondersteunen en faciliteren, om uiteenlopende soorten economen te inspireren tot onderling debat en vruchtbare samenwerking, om onszelf op te leiden in een reflexiever economisch denken, en om het economisch denken uit de ivoren toren te halen.

Klant: Rethinking Economics NL
Datum: September 2015
Type: Huisstijlontwerp

  • Als project coordinator heb ik met Thomas enorm veel geluk gehad; hij is snel, flexibel, vakkundig, en leverde top kwaliteit werk binnen ons geringe budget.  Zijn inzicht, werkwijze en communicatiestijl, vooral via onze prive pagina op zijn website, waren ideaal om onze (vage en wisselende) ideeen werkelijkheid te zien worden.  De website, de social media en het evenement zelf zag er, door zijn minimale en passende vormgeving, professioneel uit! Wij waren er erg blij mee en ik raad Thomas zeker aan.

    Irene Odile de Vries
    Irene Odile de VriesEvenementen Coördinator

Ik wil ook een nieuwe huisstijl

Neem contact op
Rethinking Ecomonics
Rethinking Ecomonics