Opties

Opties

Simpele & begrijpbare prijzen

Extra kantoorkosten, marges en andere vage kosten die nog eens bovenop de kosten komen die je in gedachte had? Voor je het weet betaal je bijna het dubbele dan waarmee je bent binnen gehaald. Als kleine ondernemer weet ik precies hoe dat is, dus daarom hanteer ik alleen maar overzichtelijke prijzen. Zo weet je meteen waar je aan toe bent. Vraag daarom vandaag nog een vrijblijvende offerte aan. Op deze manier kan ik perfect rekening houden met jouw budget & wensen.

Vraag een offerte aan

 

Wat maak ik allemaal?

Om een goed idee te krijgen van de dingen die ik maak, kun je een kijkje nemen in mijn portfolio. Wat je voornamelijk tegen zult komen zijn logo en huisstijl ontwerpen. Door te focussen op simpele, minimalistische uitingen met een verhaal, probeer ik iets te maken dat niet alleen mooi is maar er ook professioneel uit ziet. Maar niet alleen een passend logo is vandaag de dag genoeg, hier komt nog veel meer bij kijken. Denk aan je typografie, kleuren, visitekaartjes en natuurlijk je website. Ik bied passende oplossingen van A tot Z, zodat ongeacht wat je zoekt, we samen mooie dingen kunnen maken.

Bekijk portfolio

Wat klanten zeggen

Je kunt natuurlijk een kijkje nemen in mijn portfolio om te zien of je mijn werk bij jouw idee vindt passen. Maar mocht je nog wat overtuiging nodig hebben om daadwerkelijk contact op te nemen, dan is het interessant wat andere klanten over mij te zeggen hebben.