Ernst Fotografie

Ernst Fotografie

Klantopdracht: Ontwikkel een nieuwe huisstijl voor mijn fotografie bedrijf

Ernst Fotografie is een verrassend en vernieuwend concept in het drukke fotografie wereldje. Een shoot is meer dan ‘gewoon op de foto gaan’, maar een onvergetelijke ervaring. Door middel van vragen en opdrachten vergeet je de camera, terwijl je wordt vast gelegd in het mooiste licht. Het eindresultaat is een mooie en professionele herinnering aan een ontspannen shoot.

Het gezicht achter de camera is Lisanne Ernst, afgestudeerd als Sociaal Pedagogisch Hulpverlener. Maar met de passie om van haar grootste hobby haar baan te maken. Ze fotografeer nu 2,5 jaar en heeft inmiddels ontzettend veel geleerd. Haar doel is niet alleen te fotograferen, maar de mensen die ze vast legt een ervaring mee te geven.

Mijn rol was om de ambities en eigenschappen van Lisanne Ernst te verwerken in een passend logo welke ze kon gebruiken voor haar fotografie. Er moest een logo komen zonder al te veel poespas, welke simpel en strak was. Maar ook vrouwelijk en veelzijdig was. Het eindresultaat is een diamant in combinatie met een prisma.

Klant: Ernst Fotografie
Datum: Januari 2016
Type: Huisstijl ontwerp

  • Thomas heeft met zijn bedrijf ijsthee een grote bijdrage geleverd aan mijn fotografiebedrijf. Hij ontwierp de gehele huisstijl waar ik enorm blij mee ben. Het straalt niet alleen mijn manier van werken maar ook mijn visie op fotografie uit. Thomas is zeker aan te raden voor al je grafische werk.

    Lisanne Ernst
    Lisanne ErnstFotograaf bij Ernst Fotografie

Ik wil ook een nieuwe huisstijl

Neem contact op