Als Ik Daar Ben

Als Ik Daar Ben

Klantopdracht: Creëer een passende huisstijl voor mijn nieuwe documentaire.

“Als ik daar ben” is een documentaire over grensverleggers. Over mensen met roots in Marokko. Betrokken, ondernemend en grenzeloos gedreven om daar iets te betekenen voor anderen. Benieuwd naar hun bijzondere verhalen? Maak samen met ons deze docu mogelijk en beleef hun verhalen mee!

Internationale migratie staat volop in de belangstelling. De krantenkoppen van vandaag maken de actualiteit ervan zichtbaar. Maar helaas domineren vaak de negatieve kanten het nieuws. De positieve aspecten staan veel minder in de schijnwerpers. Dat is een gemiste kans voor een beter begrip van dit boeiende vraagstuk.

Mijn rol bij deze documentaire was het creëren van een passende ‘huisstijl’. Ik heb samen met Marjolein gezocht naar een passend symbool wat typisch Marokkaans is, maar ook herkenbaar voor de mensen die niet zoveel weten van Marokko.

Het resultaat is een patroon, gebaseerd op de bekende Marokkaanse tegels die bij veel mensen thuis te vinden zijn. In combinatie van kleuren die je regelmatig terugziet in de tegels en een typografie die past bij het logo is een eenheid gevormd die multi inzetbaar is. Voor zowel de website, de filmposter als de documentaire zelf.

Klant: Als Ik Daar Ben
Datum: Januari 2016
Type: Huisstijl ontwerp

  • Thomas heeft een prachtige huisstijl ontworpen voor mijn documentaire “Als Ik Daar Ben”. Hij nam de tijd om goed te luisteren waar ik naar op zoek was en hield heel goed rekening met mijn wensen. Zijn aanpak werkte uitstekend: een intake met diverse feedback rondes om tot een mooi resultaat te komen. Handig dat dit allemaal on-line ging en de puntjes op de i via de telefoon. Ik raad Thomas van harte aan als je op zoek bent naar een creatief, talentvol vormgever!

    Marjolein Veldman
    Marjolein VeldmanTrainer/consultant at MDF Training & Consultancy

Ik wil ook een nieuwe huisstijl

Neem contact op
Als Ik Daar Ben